Recenze – Stellart Teplice

Adresa: Krupská 12/17, Teplice, 415 01

Telefon: +420 417 539 903

Web: https://www.stellart-clinic.cz/

Odpovědi na naše otázky: Představujeme CAR – Stellart Teplice

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Stellart Teplice
Average rating:  
 7 reviews
 by Skoupová

2023

Ve Stellartu se léčím teprve chvíli, mám zkušenosti i s jinými klinikami, ale žádná ve mě nevzbudila důvěru jako tato. Mohu se na ně obrátit pokud mám dotazy a vždy jsou ochotni vše znovu vysvětlit. Personál je milý, ochotný a hlavně profesionální. Díky nim cítím, že vše dobře dopadne a mám opět naději, že budu mámou.

 by Michaela

Za mě jedno velké NE, promarněné 2 pokusy úplně zbytecne…dr tvrdil jak je moje amh hrozné vysoké a kvůli tomu, mi nemůže dat vyšší davky hormonu…když jsem se ho ptala zda se muže stát, ze embrya do 5. dne nedojdou, že jsem o tom četla, tak mi řekl, že to se určitě nestane, že se to stává ženám 40+…no při obou pokusech to přesně takto dopadlo, nic nepřežilo…na to mi nebyl schopny nic ani říct třeba nějaký důvod proč se to mohlo stát. Poslat mě na nějaké vyšetření? To je přeci zbytečný v mem věku vyslechla jsem si. Nemluvě o tom, že sestry tam pomlouvaji lékaři přímo před pacienty, několikrát jsme si tam vyslechli poznámky na jejich adresy, což za mě by určitě pacienti poslouchat neměli. Neprobíhá tam komunikace mezi doktorama a embryologama, když jsem přišla po OPU na kontrolu, tak MĚ se dr ptal jak embrya vypadají a kolik jich je..to má snad vědět on ne? Je toho spousty co bych tady ještě mohla psát ale myslím, že tohle bohaté stači. PO 2 IVF jsem odešla do Prahy, kde mi hned změřili amh a výsledek? Něco málo přes 4…doktor v Praze nechápal, proč mi dávali tak malé dávky, ze je logické, že nic nemohlo přežít při takových dávkách…podstoupila jsem tedy IVF u nich a hned se zadarilo, 2 špičková embrya, po čerstvém ET jsem otěhotněla s druhé máme u ledu, takže ať mi nikdo netvrdí, že to byla jen náhoda, celé to tam pokazili, ztratili jsme zbytecne několik měsíců a taky cca 65000,- .

 by Katka J.

Po zkušenosti v jiném CAR jsme přešli do teplického Stellartu. A vše bylo na jedničku s hvězdičkou od první chvíle. Byla jsem už samoplátkyně. Tuto kliniku jsem si vybrala cíleně díky nízké ceně minimální stimulace. Chtěla jsem odběr folikulu bez narkózy, vše proběhlo skvěle a ještě odpoledne jsem se vrátila do práce. Velký dík patří dr. Koudelovi a celému personálu kliniky. Jsem v 25. tt. Čekáme holčičku po letech marných pokusů s dlouhým protokolem.

 by Martina

Menší centrum v centru Teplic. Nicméně dobré parkování v nákupním centru blízko caru. Tím, že je centrum malé, tak si Vás personál zapamatuje. Mladší sestřička je moc milá, ochotná a empatická. Starší sestra je taková odměřená a neempatická Chlapům může vadit odběr vzorku. Jelikož za dveřmi odběrové místnosti seděli pacienti. Což některým pánům může být nepříjemné. Měli jsme možnost se poznat s lékařem Koudelou a Schmitzem. Oba byli příjemní. Schmitz je lékař s dlouholetou praxí. Pan doktor Koudela je v oboru nováček. Snaží se ale sám dost vzdělávat z internetu. Nicméně patří mezi lékaře co nejak nespoluoracuje s problémem s početím a imunologii. Což u některých pacientek je imuno zásadní problém. Takže tady člověk může dost narazit. Nicméně klinice jde o blaho pacientů. Netahají z Vás peníze. Sice jsou dražší, ale nechtějí Vás oškubat hlava nehlava, jako je to v jiných centrech. Nicméně jsme se rozhodli u nich pokus nepostoupit z osobních důvodů. Ale dovolím si toto centrum doporučit. Pokud nemáte zásadní imunologicky problém atd. A doporučila bych pana doktora Schmitze.

 by Veronika

Děkuji empatii a přístupu všem, kteří mi pomohli k tomu, že mám doma dnes 9ti letého Kubíčka. V předchozích 3 CAR jsem neměla žádný úspěch, nedošlo k transferu, a nebo byl potrat, díky neinformovanosti, čemu se v ranném těhotenství vyhnout.
Klinika Stellart naslouchá a doporučuje, nic nenutí, a podporuje na cestě k miminku.

 by Nikola Haufová

Klinika stellart Teplice má milý personál,když si s něčím nevíte rady jsou vám k dispozici jak lékaři a sestřičky 🙂 Lékař vám nabídne možnosti jak podstupovat u neplodnosti a co je pro Vás nejlepší. Lékař Vám vše doporobna vysvětlí,tak se není čeho obávat,že byste něco nepochopili. Na celou kliniku nemůžu nic vytknout,vždy byl milí přístup a hlavně porozumění.

 by Michaela Vosková

Tato klinika byla druhá, kterou jsem navštívila a rozhodně nelituji této změny. Tady šlo vše jak na drátkách, žádné dlouhé zdržování, zjistilo se, co bylo potřeba a začalo samotné IVF. Komunikace na jedničku, všechno jsem věděla dopředu, sestry byly milé a i když jsem někdy zmatkovala a měla všech těch informací plnou hlavu, vždy jsem se setkala s pochopením, někdy i nadstandardní péči (komunikace ve večerních hodinách).
Já i manžel jsme byli moc spokojeni, je to klinika s příjemným prostředním a milými lidmi. A my teď díky Stellartu čekáme naše druhé štěstí ☺️